nu am stat sa vad video-ul pana la capat, dar, din ce am spicuit pe bucati, zicea acelasi lucru. Sintetic = mai bun. si, nu in ultimul rand, daca cumva uleiul sintetic accentueaza unele probleme... asta-i viata, problemele era si inainte si vor trebui, pana la urma, remediate...
eu, trebuie sa recunosc, am facut trecerea la sintetic cu frica... stiam ca e posibil sa curga, stiam ca e posibil sa fie reactii, deoarece nu am spalat motorul inainte... am stat o saptamana, aproape doua si verificam in fiecare zi... ca nebunul... daca apare ceva, sa schimb la loc... dar uite ca este foarte bine...
in ceea ce priveste schimbul... scrie pe cutie la cat se schimba... sunt unele pe care specifica 15 000 de mile...
eu, acum, am depasit anul deja... ar fi trebuit sa schimb uleiul in martie... la 365 de zile... dar e sintetic si rezista fara probleme... nu l-am schimbat pentru ca am in cap proiectul cu turbo si cu desfacerea motorului.
in ceea ce priveste marca, Mobil are niste uleiuri foarte misto formulate special pentru motoarele vechi... cu aditivi mai multi pentru protejarea garniturilor si cu detergenti mai puternici... cel putin asa se lauda ei... recomand Mobil, mai ales daca gasesti bidoane Made in US!!!