Dupa discutiile recente de pe facebook, ma gandesc ca ar fi oportun sa avem un thread unde sa impartasim experientele cu privire la dezmembrarile Rover din Romanica sau chiar peste hotare (nu mai este exclus si nici asa de neobisnuit sa comandati din alte tari)... ba chiar despre magazinele online, pentru ca deh, daca este pe internet nu poti sa te duci la fel de usor la poarta omului sa iti schimbe piesa :-)
Ma gandesc ca ar fi util sa vorbim despre categorii de genul:
1) "calitatea si starea piesei"
(era intr-adevar impecabila si perfect functionala, a venit prafuita, a venit plina de ulei pentru ca nici macar nu a curatat-o),
2) "pretul" (ridicat $$$, scazut $),
3) "transportul" (a fost impachetata corespunzator, vanzatorul a fost dispus sa puna pe posta ca sa reduca din costuri, vanzatorul are o intelegere cu firmele de curierat si are preturi preferentiale),
4) "comunicarea cu vanzatorul" (e gata oricand sa masoare si sa trimita poze sau pur si simplu nu se pricepe sa dea detalii).
Fara suparari, fara comentarii ofensatoare... doar remarci obiective si fapte concrete.
Cu note finale de la 1 la 10.
De ex:
am luat de la "X" piesa "cutare".
-era perfect functionala, dar prafuita destul de tare... putea sa o stearga :-P
-pretul a fost $$$ din punctul meu de vedere. aceeasi piesa am vazut ca se vindea si la jumatate din pret, prin alte locuri. din fericire, am primit un BONUS din partea vanzatorului asa ca am fost de acord si nu regret deloc.
-transport doar prin curier si fara preturi preferentiale... asta e; sunt destul de rare ocaziile unde vezi transportul pe curier cu 15-19 roni :-D
-comunicare EXCELENTA. a facut video call si mi-a aratat piesele, iar in trecut mi-a masurat mai multe alternatoare si mi-a trimis poze o tona... pe partea asta este ireprosabil.
nota finala 9 din 10 deci, recomand.
In fine, lucrurile pot fi mai detaliate sau mai expeditive, dar mi se pare corect sa fie motivate si nu dupa preferinte personale sau ochi frumosi :-)