se dezmembreaza Rover 75 CDT an 2001 volan dreapta, rula 113k mile
culoare white gold cod GMN
s au vandut pana acum:
- bara spate, senzori de parcare
- usa stanga fata si stanga spate
- bara fata, capota
- aripa stanga spate
- pompa motorina rezervor, pompa motorina auxiliara
- oglinda stanga
- scut motor
- parbrizul este fisurat
- stop stanga spate
- radiator freon, intercooler
- sirocol webasto
- aripa stanga spate
- discuri frana fata, brate suspensie (bascule)
- pompa master ambreiaj
- volan cu airbag
piese disponibile: caroserie
- usa dreapta fata si spate
- aripa fata drepata, stanga
- capota portbagaj cu ornament facelift
- luneta, geamuri laterale spate si st fata
- ornamente cromate de pe bara spate si caroserie
- stop dreapta spate
- trager, romforsare fata si spate
motor intreg cu toate subansamblele:
electromotor, alternator, pompa injectie, injectoare, EGR, galerie de admisie si evacuare, electroventilator, rampa injectie, senzori, suport motor, conducte de apa si freon, vas de expansiune etc
mecanica:
- cutie de viteze, disc si placa ambreiaj, volanta, planetare, caseta de directie, capete de bara, bielete de directie si antiruliu, amortizor fata stanga dreapta, arcuri fata spate, jante 15 inch, fuzete, discuri de frana spate, placute spate, etrier, ax volan, motor stergatoare, macara geam electric 3 buc etc
electrice:
- calculator motor, claxon. relee, sigurante fuzibile pana la 80A originale, ceasuri bord, bloc de lumini, bloc semnalizare, unitate de clima, casetofon,kit pilot automat, airbaguri, bricheta electrica etc
interior:
- scaune manuale, bancheta, tapiterie velur culoare sandstone, bord dreapta, ornamente cromate si lemn, plafon, fata usa, capitonaj, volan.
preturile sunt negociabile. nu ma ocup cu dezmembrari, am doar o masina pe care am cumparat o pentru a lua piesele necesare unei reparatii.
tel: 0742196808
preturile se pot negocia direct pe forum, la vedere. nu fac nici o afacere. urmaresc sa mi recuperez banii care i am dat pe masina. la cerere pot pune poze cu unele piese.
Picture 035.jpgPicture 003.jpgPicture 004.jpgPicture 007.jpg