Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 41 to 50 of 70

Thread: Pompa master

Junior Member
    Am verificat si sub pedala si sub baterie si cand am desfacut cutia era uscat acolo. Completez pentru ca la aerisire scoate si lichid si de-asta trebuie sa completez. Asa nu sunt 100% sigur ca pierde din borcan , dar si daca pierde nu cred ca pierde mult pt ca daca desfac capacul la budonas are lichid in el.

Senior Member bacyta's Avatar
    Quote Originally Posted by AdidaSz0r View Post
    Am verificat si sub pedala si sub baterie si cand am desfacut cutia era uscat acolo. Completez pentru ca la aerisire scoate si lichid si de-asta trebuie sa completez. Asa nu sunt 100% sigur ca pierde din borcan , dar si daca pierde nu cred ca pierde mult pt ca daca desfac capacul la budonas are lichid in el.
    Atunci n-are ce sa fie decat pompa. Sunt duse garniturile din ea si lichidul trece pe langa garnituri nemaifacand presiune.
    Imi puteti spune simplu : bacy!

Nobody is perfect, i am nobody!

Junior Member
    Pai si daca e pompa de ce in primii 50km face presiune si o tine si apoi nu mai face? Lichidul nu ar trebui sa treaca de la inceput ?

Member leonard75's Avatar
    bacy...daca citeai atent,omul a zis ca nu are pierderi...altfel specifica ,ca completeaza cu lichid...el zice ca aeriseste si scoate bule.,apoi mai merge ceva km ca si cand ar fi totul in regula apoi iar apare simptomul de pedala slaba. Eu cred ca se dezamorseaza circuitul,din ce stiu eu,exista undeva o supapa care impiedica acest lucru.Nu m-as lua de rulment,acesta cand cade curge..(asa am patit eu)lasa balta de lichid sub masina....chiar daca e noua,( va rog sa nu imi sariti in cap) as da vina pe pompa. Incearca cu alta pompa,poate gasesti la vreun coleg,de proba!!!

Junior Member
    Ideea e ca si cu pompa veche tot la fel imi facea exact 50km si m-am gandit ca poate s-a dus cand s-a dus si rulmentul si din aceasta cauza am zis sa iau una noua. Cel mai probabil o sa incerc cu alta pompa desi imi pare greu sa cred ca pompa noua nici 100km sa fie cu probleme.
    Anyway , thanks!😁

Quote Originally Posted by leonard75 View Post
    bacy...daca citeai atent,omul a zis ca nu are pierderi...altfel specifica ,ca completeaza cu lichid...el zice ca aeriseste si scoate bule.,apoi mai merge ceva km ca si cand ar fi totul in regula apoi iar apare simptomul de pedala slaba. Eu cred ca se dezamorseaza circuitul,din ce stiu eu,exista undeva o supapa care impiedica acest lucru.Nu m-as lua de rulment,acesta cand cade curge..(asa am patit eu)lasa balta de lichid sub masina....chiar daca e noua,( va rog sa nu imi sariti in cap) as da vina pe pompa. Incearca cu alta pompa,poate gasesti la vreun coleg,de proba!!!
    Citește tu mai atent ca omul zice ca aerisea si mai si completa.

Member leonard75's Avatar
    Quote Originally Posted by bacyta View Post
    Citește tu mai atent ca omul zice ca aerisea si mai si completa.
    tu esti mereu ''gigi contra''...daca aeriseste nu e normal sa mai piarda din lichid,si apoi sa completeze...el a zis ca nu a vazut pierderi!!!

Junior Member
    Neata baieti! Sa va spun ce am aflat de curand. Alalteri am aflat cu stupoare ca din doi rulmenti mecanicul a incercat sa faca unul sa mearga. Stiind ca rulmentul era din bucati tot m-a pus sa cumpar pompa noua si placa+disc din care eu am cumparat doar pompa noua luk masina mergand la fel. Pana la urma am ajuns la o intelegere cu el cumparandu-mi alt rulment si inapoindu-mi banii pe manopera. Pe langa asta am decis sa imi cumpar si placa+disc luk cum este si pompa si rulmentul. Azi trebuie sa imi ajunga , maine sper sa le montez si sper sa imi mearga masina asa cum trebuie tinand cont ca o sa fie tot kitul nou.
    Va tin la curent!
    O zi buna!😁

Daca chiar nu-ti pierdea lichid raman la parerea mea ca tot pompa este de vina.
    Imi puteti spune simplu : bacy!

Nobody is perfect, i am nobody!

Junior Member
    Salut. In urma cu un an si jumatate mi-am cumparat si eu un Rover 75 din 2004, 2.0 diesel cu cutie manuala, care s-a dovedit a fi cosmarul vietii mele. La inceput nu a avut nimic, insa dupa 2-3 luni am observat ca imi intra cam greu in treapta 1 si in marsalier, dupa care nu a mai intrat deloc. La service-ul auto mi-au spus ca este pompa de ambreiaj de la pedala, pe care am schimbat-o cu una din dezmembrari. Dupa acestea am mai mers cam o saptamana si dintr-o data mi-a murit ambreiajul, devenind foarte moale. Am dus-o din nou la service si mi-au spus ca e de la rulmentul de presiune. Prin urmare am schimbat rulmentul cu tot cu placa de presiune (toate noi), cu precizarea ca rulmentul mi s-a parut cam ieftin la 350 lei. Dupa ce am schimbat piesele am mers iar vreo doua saptamani si am observat ca incepe sa intre greu treapta 1 si marsalier. Am mers la al treilea service unde mi s-a spus ca din nou pompa nu este buna. Am schimbat pompa cu una noua (vreo 1700 RON), iar dupa vreo 2 luni a murit din nou ambreiajul cu totul. Am dus-o din nou la ultimul service, care a desfacut cutia si mi-a spus ca rulmentul este de vina, ca ala pe care l-am pus prima data este fake, insa am spus STOP si am lasat-o in garaj unde sta de 3 luni. Va rog sa ma ajutati cu un sfat.

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)