Results 1 to 5 of 5
    Junior Member

Montaj boxe Rover 75

Salut dragi colegi !

Vreau sa pun difuzoarele " Hifonics wr62cx " ( am atasat si o poza cu ele ).Dupa cate m-am informat eu, adancimea in portiere pt difuzoare e pana la 61mm.Difuzoarele din poza au o adancime de 41mm.Eu m-am gandit inainte de a le pune sa umplu acel mic spatiu din spatele difuzoarelor si portiera cu cate o bucata de pasla ( am in casa doua boxe ce nu le mai folosesc si au pasla in ele ), ma gandesc ca ar proteja portiera mai bine la vibratiile bass-ului sa nu zbarnie portiera.Voi ce spuneti?care ar fi si parerea voastra?E bine ce fac?Sau sa le montez normal....mie mi se pare cam subtire protectia aia dintre caroserie si fata usii :-?

Astept rasppunsurie si parerile voastre Va multumesc!
    Attached Images Attached Images

Senior Member Eugen_piano's Avatar
    nu se vede poza. trebuie sa dau reply.
    oricum, daca vrei sa amortizezi din vibratii, montezi boxa pe un inel de cauciuc/silicon, ceva in genul.
    nu baga in portiera materiale care pot sa retina umiditatea. locul in cauza nu este etansat perfect, mai ales dupa trecerea timpului... daca este ceva care se poate impregna cu apa, atunci poate cauza aparitia ruginii. parerea mea.

eu, cand am schimbat boxele, a trebuit sa pun niste rame adaptoare, pe care le-am fixat cu niste saibe groase din cauciuc si nu am probleme cu vibratiile.

Junior Member
    Din ce material sunt ramele ce le-ai pus tu ?Se gasesc de cumparat ?Am observat ca si difuzoarele originale au un fel de rame...pacat ca sunt turnate din fabrica.Oricum iti multumesc pt informatii...am sa caut si saibe de cauciu.

Senior Member Eugen_piano's Avatar
    gasesti rame adaptoare pe okazii sau la un magazin de electronice. ele sunt facute din ABS. poti sa iti decupezi tu din lemn, cica ar fi mai indicat... desi lemnul trebuie tratat...

Member Dumitru.P.'s Avatar
    ramele nu sunt turnate pe boxe, eu am reusit sa le desprind, au niste suruburi din plastic. Iar dupa ce le-am scos, ptr a monta boxe normale de 16.5, trebuie sa crapi putin rama, bagi boxa, 4 suruburi...si gata

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)